Εδώ και 35 χρόνια η Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της εμπορίας Προφίλ & Εξαρτημάτων Αλουμινίου, P.V.C., Μηχανημάτων και Εργαλείων.

Από το 1992 και έπειτα στις δραστηριότητές της προστέθηκε και η κατασκευή Κουφωμάτων.

Οι εργοστασιακές της μονάδες στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικού μήκους 6.500 τ.μ., στο 23ο χλμ. Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών (Σχολάρι).

Η έως τώρα πετυχημένη πορεία της εταιρίας βασίστηκε σε παράγοντες όπως το υψηλό επίπεδο κατάρτισης και εξειδίκευσης των στελεχών της, στην επενδυτική της πολιτική σε νέα ανταγωνιστικά και καινοτόμα προϊόντα, αλλά κυρίως στην άρτια σχέση με τον ευρύτατο κύκλο προμηθευτών και πελατών της.

Η εμπορική δραστηριότητα της Ε. Γεωργιτσέλης Α.Ε. επεκτείνεται και πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, σε χώρες του εξωτερκού όπως Σερβία, Κόσσοβο, Σκόπια, Λιβύη, Αλβανία, Ουκρανία και Γερμανία. Επόμενο στόχο της εμπορικής της πολιτικής αποτελεί η διεύρυνση και επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέες αγορές του εξωτερικού.

Η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί μία από τις πιο βασικές απαιτήσεις της εποχής μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα άριστης ποιότητας προϊόντα που εμπορεύεται και κατασκευάζει η Ε. Γεωργιτσέλης Α.Ε. συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο σχεδιασμός τους βρίσκεται προσανατολισμένος ως προς την αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας και κατά συνέπεια, τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης αλλά και την οικονομία στην κατανάλωση.

Σκοπός της εταιρίας, η άμεση και άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της που επιτυγχάνεται άριστα με το συνδυασμό της αξιόπιστης ποιότητας των προϊόντων και τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Απόδειξη της επιτυχίας της, οι ίδιοι της οι πελάτες!

 

“Καθημερινή μας προσπάθεια η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, κοινός στόχος η άμεση ανταπόκριση στις δικές σας ανάγκες.”

Ευάγγελος Γεωργιτσέλης